021 9330 021 9282

Alatură-te echipei noastre


Credem în soluțiile noastre logistice și în valoarea pe care o aduc clienților noștri!

Valori în care credem și pe care le creștem continuu:

Suntem o echipă tânără, entuziastă și dinamică. Pentru noi este important să simți că faci parte din familia noastră încă de la prima interacțiune, pentru că împreună suntem o companie puternică, solidă și deschisă spre nou.

Selecția celor mai buni este o prioritate pentru noi.

Echipa Cargus este alcătuită din persoane extraordinare care împărtășesc experiențele și pregătirea lor membrilor echipei, astfel că fiecare își poate atinge potențialul maxim.

Oferim flexibilitate și stabilitate. Iar sprijinul ca fiecare să își atingă obiectivele de dezvoltare profesională este o prioritate pentru noi.

Dacă te-am convins, aplică la unul din joburile disponibile. Vino în echipa noastră să bifăm împreună reușite frumoase!

Alătură-te echipei


Căutăm persoane excepționale, talentate și entuziaste pentru a se alătura echipei noastre din România

Dacă visezi să lucrezi într-o echipă, Cargus este locul unde îți poți începe sau continua cariera.

Vino și ajută-ne să construim cea mai mare companie de curierat din lume! Trimite-ne CV-ul și alătură-te echipei chiar acum!

Alege ceea ce ți se potrivește


Cargus cauta curier/sofer/livratori cu autoutilitare proprii Bucuresti

Eşti o persoanã dinamicã şi vrei sã-ţi dezvolţi propria afacere în industria curieratului? Ai una sau mai multe autoutilitare sub 3,5 T şi eşti detinãtor Societate Comercialã de tip SRL sau cu posibilitãţi de înfiinţare a acesteia? Poti incepe alaturi de Cargus o colaborare pe termen lung!

Locație:

Bucuresti, Magurele

Recrutam Asistent Administrativ

Echipa Cargus se mareste! Te consideri o persoana organizata si proactiva? Consideri ca ai bune abilitati de comunicare si esti o fire plina de entuziasm? Esti in cautarea unui loc de munca care sa-ti ofere posibilitatea unei dezvoltari personale si profesionale? Daca ai raspuns cu “DA!” la aceste intrebari te asteptam in echipa noastra. Asteptam CV-urile voastre pe adresa de email cariere@cargus.ro.

Locație:

Magurele

Recrutam Sales & OPS Analyst

Cargus isi mareste echipa! Daca esti proaspat absolvent si iti doresti sa te dezvolti intr-o companie cu o traditie de peste 30 de ani pe piata de curierat din Romania, iti asteptam candidatura pe cariere@cargus.ro

Locație:

Magurele

Recrutăm în Tulcea curieri cu autoutilitare proprii

Eşti o persoanã dinamicã şi vrei sã-ţi dezvolţi propria afacere în industria curieratului? Ai una sau mai multe autoutilitare sub 3,5 T şi eşti detinãtor Societate Comercialã de tip SRL sau cu posibilitãţi de înfiinţare a acesteia? Cargus cauta in Tulcea colaboratori pe termen lung!

Locație:

Tulcea

Telesales Executive

Cargus isi mareste echipa de Telesales - Bucuresti!

Locație:

Magurele